AMAL TERBAIK PERINGKAT WILAYAH.

Timbalan 2 Komander Kawasan Ustaz Haji Mohd Syahir dengan bangga bergambar bersama plak kejuaraan di samping S/U Kawasan Ustaz Azmer @ Komando Tahap 1 @ Kluangman dan Ustaz Bidin @ Al Hafiz.

Sahabat2 Amal meraikan detik bersejarah ini dengan riya’ dan angkuh.. MasyaALLAH..insaf la kome semua..

Berbaris dulu sebelum kawad cam..eh, bukan kawad cam tetapi upacara yang sinonim dengan Muktamar ..perbarisan AMAL.

Kelihatan Komander Kawasan dengan gaya gagah dan berwibawa sedang ” menggoreng ” anak2 buah nya. Diorang mintak belanja karipap agaknye tuu..

Pemeriksaan sof oleh yang berbahagia Ustaz Nasarudin Hassan selaku Ketua Pemuda PAS. Kelihatan juga keseriusan yang di pamer oleh sahabat AMAL yang berdisiplin..kononnye laa..

Pantai Dalam Kuala Lumpur 2 Mei 2010 –  Setinggi tinggi syukur kehadrat Allah S.W.T kerana pada tarikh ini tercatat sesuatu yang amat istimewa kepada Amal Kawasan Titiwangsa di mana pada tarikh ini, bertempat di Markaz Pas Kawasan Lembah Pantai di dalam muktamar sanawi Dewan Pemuda Pas Wilayah Persekutuan 2010 , Amal Titiwangsa telah di anugerahkan Jabatan Amal Kawasan Terbaik. Anugerah berbentuk plak itu di sampaikan oleh Pesuruhjaya PAS WP Ustaz Mohd Nor  dan di iringi Ketua Pemuda Pas Wilayah Persekutuan Ustaz Kamaruzzaman Mohammad kepada wakil Amal  yang juga merangkap setiusaha Amal Kawasan , Ustaz Azmer @ Komando Tahap 1 @ Kluang Man. Semoga dengan anugerah yang di kurniakan itu, menyuntik semangat sahabat amal supaya lebih aktif dan progresif, lebih tekun dan istiqomah dalam melaksanakan kerja-kerja kebajikan.  Sekalung tahniah kepada seluruh sahabat amal, moga kita semua mendapat ganjaran yang besar di sisi ALLAH SWT.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: